הנתיב לבריאות - ריקי לנגברג

גרניום | Geranium | פלרגוניום ריחני

גרניום | Geranium | פלרגוניום ריחני

לגרניום שימושים רבים הן בבישול, בקוסמטיקה, וברפואה עממית. מקור השם גרניום מקורו מהמילה 'גרונוס', כלומר, עגור ביוונית, בגלל צורתו המזכירה את מקורו של העגור. במאה שעבר הפכה למרכיב חשוב בתעשיית הבשמים והשמנים. ברפואה העממית משתמשים בגרניום לטיפול בבעיות עור כגון דלקות ופצעים. מי גרניום נפלאים להחייאה ורענון עור הפנים, למניעת הזדקנות העור, טיפול בקופרוז (נימי דם דקיקים) ובכתמים בעור. מומלץ לשטוף את השיער במי גרניום למניעת נשירת שיער.

 



 

באפשרותך להתחיל תהליך ריפוי יחד איתי צור קשר 
לתיאום פגישה 054-8091279

חזרה לצמחי תבלין >>


 
צור קשר
* שם:
*אימייל:
* טלפון:
טלפון נוסף:
  טקסט חופשי:
* שדות חובה
צור קשר




הרשמה לניוזלטר
הרשמו וקבלו חינם עדכונים בנושאים: תזונה, הרזיה, בריאות ומניעת מחלות, טיפים ומתכונים הקשורים לצליאק.

הכניסו את שמכם ואת המייל שלכם למטה
שם:
* מייל:
* שדות חובה





באותו נושא
עיצוב, בנייה וקידום אתרים לול שיווק ברשת